Ženy v top managementu přinášejí firmě zisk - Jachanová Doleželová, Alexandra
Výskumy americkej spoločnosti Catalyst potvrdzujúce, že firmy, ktoré majú väčší počet žien vo vedúcich pozíciách vykazujú lepšie ekonomické výsledky. Genderová diverzita a výkonnosť firiem. Príklady spoločností Harley-Davidson a General Electric. Prečo sú ženy pre manažment dôležité.