Daň z motorových vozidiel - Kastlerová, Sylvia
Ekonomické vymedzenie pojmu daň z motorových vozidiel a podnikanie. Vznik daňovej povinnosti. Daňové priznanie. Platenie dane. Účtovné vymedzenie pojmu. Oceňovanie. Ilustračné príklady a prípadové štúdie.