Riešenie niektorých problémov rozvoja regiónov - Bačová, Monika
Spoločné znaky ekonomickej analýzy Prešovského a Košického kraja. Problémové oblasti rozvoja týchto regiónov. Stratégia rozvoja a možnosti riešenia niektorých problémov v Prešovskom a Košickom samosprávnom kraji. Tvorba pracovných miest a znižovanie nezamestnanosti. Podpora rastu konkurencieschopnosti produkcie. Rozvoj technickej a sociálnej infraštruktúry. Ochrana a skvalitňovanie životného prostredia. Rozvoj vidieka a poľnohospodárstva.