341-Daň z príjmov - Kastlerová, Sylvia
Ekonomické vymedzenie pojmu daň z príjmov. Rozsah daňovej povinnosti. Daňoví rezidenti a nerezidenti. Predmet dane. Oslobodenie od dane. Základ dane. Sadzby daňové. Účtovanie na účte 341 - Daň z príjmov.