Podnikateľské prostredie na východnom Slovensku po vstupe do EÚ - Bačová, Monika
Prezentácia výsledkov dotazníkového prieskumu medzi malými a strednými podnikmi pôsobiacimi v košickom a prešovskom kraji v oblasti legislatívnych podmienok fungovania MSP, financovania MSP, vývoja bankovníctva na Slovensku po vstupe do EÚ a v oblasti podmienok získavania úverov.