Stravovanie - Vépyová, Mária
Spôsoby zabezpečovania stravovania účtovnou jednotkou. Sprostredkovateľ stravovania. Dodávky stravovania. Vlastná kuchyňa. Zákon o daniach z príjmov v stravovacom zariadení. Nárok na stravné. Príspevok zamestnávateľa.