Účtovná závierka podnikateľov za rok 2006 - Šlosárová, Anna
Informácie o požiadavkách na zostavenie účtovnej závierky za rok 2006 v podnikateľskej účtovnej jednotke, s upozornením na zmeny v bežnom účtovníctve počas roka 2006, za predpokladu, že účtovným obdobím je kalendárny rok 2006. Právna úprava účtovníctva podnikateľov. Zmeny v novele opatrenia o postupoch účtovania a rámcovej účtovej osnove a opatrenia o účtovnej závierke. Vnútorné predpisy účtovnej jednotky pre oblasť účtovníctva. Obsah účtovnej závierky. Súčasti účtovnej závierky.