254-Emisné kvóty - Vépyová, Mária
Ekonomické a účtovné vymedzenie pojmu emisia. Prevádzka v intenciách zákona č. 572/2004 Z.z. o obchodovaní s emisnými kvótami a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov. Dobrovoľný a nový účastník schémy obchodovania. Držiteľ kvóty. Prenos kvóty. Sankcie. Výpočet emisie. Prípadové štúdie.