Náklady na kvalitu - špecifická ekonomická kategória - Krnáčová, Paulína, 1983-
Výdavky vzťahujúce sa ku kvalite a modely ich merania a monitorovania: model PAF, model COPQ, model procesných nákladov a model výdavkov na životný cyklus. Kategórie nákladov na kvalitu. Náklady na kvalitu u výrobcu. Náklady na kvalitu u užívateľa. Spoločné náklady na kvalitu.