Vnímanie značiek mladými ľuďmi - Kopaničová, Janka, 1979-
Mladí ako cieľová skupina. Nákupné správanie mladej generácie nazývanej "generácia Y". Východiská marketingu mladých na Slovensku. Prognózy poklesu počtu mladých ľudí v SR. Mladí a značky.