Meranie spokojnosti zákazníkov v podnikateľskom subjekte kúpeľného cestovného ruchu - Žembová, Zuzana
Výsledky dotazníkového prieskumu, ktorý sa uskutočnil v podniku kúpeľného cestovného ruchu (trojhviezdičkový penzión) v okrese Stará Ľubovňa. Cieľom prieskumu bolo zistiť spokojnosť zákazníkov s poskytovanými službami.