Vplyv životného štýlu mladej rodiny na nákupné správanie v meste Šurany - Horňáková, Lucia, 1982-
Životný štýl a nákupné správanie na Slovensku. Nákupné správanie mladých rodín v meste Šurany, ako toto správanie vplýva na ich životný štýl, kde najčastejšie nakupujú a prečo, kto robí nákupné rozhodnutia, koľko peňažných prostriedkov priemerne mesačne míňajú na jednotlivé oblasti a ako trávia svoj voľný čas.