Global sourcing -its impact on intermodal transportation - Ho Thi Thu Hoa
Téma spôsobov transportu komponentov existuje už dlhý čas. Obdobie informačnej a komunikačnej technológie spôsobuje výrazné zmeny vo všetkých aspektoch obchodného prostredia, ktorého globálne zaisťovanie dodávok je príkladom. Dopyt po nákladnej doprave. Význam využitia viacerých spôsobov dopravy pri zabezpečovaní dodávok. Článok je súčasťou výskumného projektu VEGA č. 172 (1/3761/06).