Inventarizácia ako základ uzávierkových prác v účtovníctve podnikateľa - Šulovská, Miriama, 1980-
Inventarizácia ako základ všetkých uzávierkových prác. Dve časti inventarizácie. Inventúra a inventarizačný zápis. Zúčtovanie inventarizačných rozdielov. Ilustračný príklad.