Nové trendy v priamom marketingu - Michalková, Lucia
Direct marketingové trendy v roku 2006. Rozhodujúca úloha web marketingu v cielených marketingových aktivitách firiem. Narastajúci význam databázového marketingu. Direct TV ako nový komunikačný trend. CRM sa mení na P2P.