Expatrioti a lokalizácia v kontexte medzinárodného riadenia ľudských zdrojov - Krajčík, Daniel, 1981-
Medzinárodný manažment ľudských zdrojov. Manažment expatriotov a lokalizácia. možnosti vnímania lokalizácie. Bariéry lokalizácie. Nájdenie a rozvoj miestnych talentov. Expatrioti - zodpovednosť za lokalizáciu: výber správnych ľudí, stanovenie cieľov, motivácia v procese lokalizácie.