Obchodná spolupráca Slovenska s Ruskom - Holubcová, Ivana, 1982-
Obchodné vzťahy Slovenska s Ruskou federáciou rámcovo upravené v Dohode medzi vládou Slovenskej republiky a vládou Ruskej federácie o hospodárskej a vedecko-technickej spolupráci. Situácia v zahraničnom obchode Slovenska s Ruskom. Obchod so službami Slovenska s Ruskom. Bilancia obchodu so službami Slovenska s Ruskom aktívna vďaka potrubnej preprave.