Informatizácia - cesta k znalostnej ekonomike - Bažó, Ladislav, 1980-
Informatizácia a informačná spoločnosť. Činitele ovplyvňujúce mieru informatizácie v spoločnosti. Prínos informačných technológií pre ekonomiku. Slovensko a informatizácia. Využívanie informačných technológií v podnikoch SR.