Veľtrhy a výstavy ako súčasť komunikačného mixu - Rubaninská, Kamila
Veľtrhy a výstavy ako multifunkčné médium. Rozdelenie výstavných akcií z obchodného pohľadu. Veľtrhy ako nástroj marketingového mixu. Metodika účasti na veľtrhu alebo výstave. Plán účasti na veľtrhu. Analýza cieľov a výber veľtrhu. Rozpočet na veľtržnú prezentáciu. Časový harmonogram. Komunikácia pred a počas veľtrhu. Zhodnotenie veľtrhu.