Benchmarking v doprave - hodnotenie kvality a nákladov prepravných služieb z pohľadu zákazníka - Némethyová, Lucia
Benchmarking v doprave. Benchmarking dopravy z pohľadu zákazníka. Rastúca sila vplyvu zákazníka. Presúvanie prepravy niektorých komodít zo železničnej dopravy na cestnú dopravu. Rozhodovanie zákazníka o výbere dopravného odboru.