Nemecká kategorizácia ubytovacích zariadení - dobrý smer pre Slovensko? - Tobolářová, Kristína
Klasifikácia kategorizácie ubytovacích zariadení. Nemecká kategorizácia ubytovacích zariadení. Nemecká hotelová klasifikácia. Slovenská kategorizácia ubytovacích zariadení - návrhy na jej zmenu.