Vzdelávanie a daňové výdavky - Brnová, Miroslava
Výdavky zamestnávateľa na vzdelávanie zamestnancov. Povinné vzdelávanie zamestnancov podľa Zákonníka práce a súvislosti s daňovými výdavkami. Vzdelávanie a zdaniteľné príjmy zamestnanca. Výdavky na vlastné vzdelávanie podnikateľa. Praktické príklady.