Rozhodovací proces EÚ a možnosti presadzovania národných záujmov v oblasti spoločnej obchodnej politiky EÚ pri rokovaniach vo WTO - Silná, Zuzana
Budovanie spoločnej obchodnej politiky členských štátov EÚ v kontexte svojich iných medzinárodných záväzkov na multilaterálnej úrovni v súvislosti s členstvom vo Svetovej obchodnej organizácii (WTO). Teoretické východiská spoločnej obchodnej politiky. Vytvorenie spoločnej obchodnej politiky v kontexte záväzkov na pôde WTO. Výnimky z doložky najvyšších výhod.