Elektronické verejné obstarávanie - vybrané aspekty - Potisková, Ingrid
Prednosti elektronického obchodovania. Vplyv informačných a komunikačných technológií na rozvoj elektronicky poskytovaných služieb. Elektronická komunikácia v orgánoch verejnej správy. Problematika elektronického podpisu. Elektronické verejné obstarávanie (e procurement).