Rub a líc benefitů: ovlyvňují je daně a záměry zaměstnavatele - Rozsypal, Tomáš
Ako motivovať zamestnancov a zároveň optimalizovať daňové zaťaženie poskytovaných benefitov. Nepeňažné zamestnanecké výhody znižujúce náklady zamestnávateľa. Optimálne zamestnanecké výhody. Daňovo optimálne benefity. Daňovo prijateľné benefity. Daňovo nevýhodné benefity.