Ekonomické výpočty parametrov logistického rastu v Exceli - Dávid, Arnold
Matematický model nákupu predmetov dlhodobej spotreby a popis možnosti použitia tabuľkového kalkulátora Excel s možnosťou vyhnúť sa zložitým výpočtom pri určení parametrov logistického modelu. Ilustračné príklady.