Zohľadnenie existencie podmienenej heteroskedasticity pri analýze denných hodnôt SAX a SKK/EUR - Chocholatá, Michaela, 1977-
Analýza vývoja 1697 denných hodnôt burzového indexu SAX za obdobie siedmich rokov a 1750 denných hodnôt výmenného kurzu SKK/EUR za rovnaké sedemročné obdobie s ohľadom na možnú existenciu podmienenej heteroskedasticity a otestovanie rozdielnosti logaritmických temp rastu analyzovaných časových radov v jednotlivých dňoch týždňa, resp. mesiaca.