Tacitní znalosti rozhodují o úspěchu jedince i organizace - Mládková, Ludmila
Čo sú to tacitné znalosti (vedomosti) a akým spôsobom ovplyvňujú výsledky práce. Osobný charakter tacitných vedomostí. Ako vznikajú tacitné vedomosti. Ako pracovať s tacitnými vedomosťami. Príklady z praxe.