Vplyv procesu harmonizácie na systémy účtovníctva a finančného výkazníctva - Šnircová, Jana, 1971-
Potreba harmonizácie účtovníctva a finančného výkazníctva. Faktory formovania národných systémov účtovníctva. Harmonizácia ako faktor determinujúci národné systémy účtovníctva. Vplyv harmonizácie na slovenský národný systém účtovníctva.