Solventnosť poisťovne - Juhászová, Zuzana, 1970-
Poisťovne a poisťovacia činnosť. Skutočná miera solventnosti, požadovaná miera solventnosti. Výpočet a preukazovanie solventnosti. Solventnosť podľa požiadaviek smerníc Európskej únie. Perspektívy.