Spoločná poľnohospodárska politika EÚ 2007-2013 - Obedová, Martina
Spoločná poľnohospodárska politika Európskej únie na roky 2007-2013. Súčasný rozpočet a legislatíva v oblasti poľnohospodárstva a rozvoja vidieka. Návrhy Komisie KOM(2004)0101, KOM(2004)0487a KOM(2004)0498. Analýza. Trhová a cenová politika. Vidiecka politika. Veterinárna politika a starostlivosť o zvieratá. Flexibilita.