Vplyv IKT na vzdelávanie analýza dynamických prvkov prezentácií na pozornosť študentov a jej využitie v dištančnom vzdelávaní - Kultan, Jaroslav, 1960-
Analýza vplyvu moderných foriem vzdelávania na niektoré faktory efektivity vyučovacieho procesu s prihliadnutím na ich neskoršie využívanie pri aplikácii videokonferencií.