Vzájomný obchod Slovenska a rozvojových krajín - Lacek, Dušan
Vývoj vzájomného obchodu medzi Slovenskom a rozvojovými krajinami. Najväčší zahraničnoobchodný partner Slovenska z rozvojových krajín - Čína. Výška importu z rozvojových krajín za posledné tri roky vyššia ako export. Podiel dovozov a vývozov z rozvojových krajín na celkovom dovoze a vývoze SR.