Pôsobenie 3 PL providerov v outsourcingovej logistike - Lazový, Pavol
Third Party Logistics (3PL) - vznik a služby. 3PL provider vykonáva logistické činnosti v prospech inej spoločnosti. Náplň práce 3PL providerov. Služby, ktoré poskytuje 3PL. Spolupráca firiem s 3PL spoločnosťami. Predpoklady úspešnosti outsourcingových 3PL projektov. Výber vhodného 3PL partnera. Regionálne porovnanie využívania outsourcingu logistických služieb 3PL.