Short-run dynamics in monetary model of exchange rate - Rublíková, Eva
Odhad redukovaného klasického monetárneho modelu vývoja menového kurzu SKK/CZK v závislosti od M2, reálneho sezónne očisteného HDP a priemernej úrokovej miery. Na odhad modelu sa použili štvrťročné údaje od prvého štvrťroka 1998 do štvrtého štvrťroka 2003.