Oceňování finančních aktiv podle mezinárodních účetních standardů - Sedláček, Jaroslav
Vymedzenie pojmov finančné nástroje a finančné aktíva. Teoretické prístupy k oceňovaniu finančných aktív podľa medzinárodných štandardov účtovného výkazníctva. Aplikácia týchto prístupov pri riešení konkrétnych účtových prípadov.