Výskumný projekt KEGA: aplikácia medzinárodných účtovných štandardov vo výučbe účtovníctva na vysokých školách ekonomického zamerania - Kovalčíková, Antónia
Obsah a postup riešenia výskumného projektu. Výsledky riešenia výskumného projektu.