Zlúčenie, splynutie a rozdelenie spoločností v súvislosti s prechodom nástupníckych spoločností na IFRS - Pažický, Štefan
Splynutie a rozdelenie spoločnosti - definície. Preceňovanie majetku a záväzkov. Dátum zlúčenia, splynutia, rozdelenia alebo kombinácie spoločnosti. Zlúčenie, splynutie a rozdelenie materskej a dcérskej spoločnosti z hľadiska slovenskej účtovnej legislatívy a IFRS. Goodwill. Zlúčenie, splynutie a rozdelenie spoločností, ktoré nie sú materskou a dcérskou spoločnosťou, z hľadiska slovenskej účtovnej legislatívy a IFRS. Goodwill. Odpisovanie goodwillu.