II. Vedecký seminár "Rozvoj účtovnej teórie a jej aplikácia v praxi z interdisciplinárneho hľadiska" - k výsledkom vedecko-výskumnej činnosti katedry účtovnictva - Kareš, Ladislav
Katedra účtovníctva zorganizivala dňa 25.4. 2006 druhý vedecký seminár k výsledkom vedecko-výskumnej činnosti katedry za rok 2005. Zameranie a ciele seminára.