5. medzinárodná vedecká vedecká konferencia doktorandov AIESA - participácia doktorandov na budovaní spoločnosti založenej na vedomostiach, fakulta Hospodárskej informatiky Ekonomickej univerzity v Bratislave, 18. máj 2006 - Pardelová, Ružena
Informácia o 5. Medzinárodnej vedeckej konferencii doktorandov AIESA - participácia doktorandov na budovaní spoločností založenej na vedomostiach, ktorú na svojej pôde zorganizovala FHI EU v Bratislave