Systém plánování a controllingu ve společnosti Precheza - Petrželová, Marta
Priebeh mesačného operatívneho plánovania. Úlohy operatívneho controllingu. Controllingový balík , jeho charakteristika a obsah: súhrnné ukazovatele; výroba, predaj a predajné ceny; analýza výsledku hospodárenia; analýzy výsledkov hospodárenia vybraných činností; podrobné analýzy; cash flow. Snaha podniku o rozšírenie controllingu aj do ďalších oblastí.