Informačné zdroje na podporu vedy a výskumu na Ekonomickej univerzite - Hudecová, Simona
Poslanie a úlohy Slovenskej ekonomickej knižnice ako vysokoškolskej knižnice. Kritéria členenia informačných zdrojov. Vymedzenie interných a externých zdrojov SEK. Zdroje pre podporu vzdelávania, vedy a výskumu. Zdroje pre podporu vedeckého publikovania. Informačné centrum ako zdroj odborných informácií.