Technologické inovácie vo vnútorných a vonkajších procesoch podnikov cestovného ruchu a kúpeľných podnikov - Benešová, Dana, 1958-
Pojem kúpeľníctvo a jeho význam. Podpora informačných a komunikačných technológií v cestovnom ruchu v krajinách EÚ. Infraštruktúra informačných a komunikačných technológií v cestovnom ruchu. Využitie ICT na podporu vnútorných pracovných procesov a spoluprácu s obchodnými partnermi v cestovnom ruchu. Elektronické obstarávanie a integrácia dodávateľského reťazca. Elektronický marketing a predaj. Elektronické riadenie vzťahov so zákazníkmi v sektore cestovného ruchu. Podpora ICT pri manažmente destinácie. Prínosy a riziká e-businessu v sektore cestovného ruchu. Podpora informačných a komunikačných technológií v podnikateľských procesoch kúpeľných podnikoch na Slovensku.