K problematike analýzy podnikateľského prostredia malých a stredných podnikov v Slovenskej republike - Francová, Zuzana, 1971-
Analýza aktuálnych problémov v podnikateľskom prostredí malých a stredných podnikov v podmienkach Slovenskej republiky. Realizovaný prieskum poskytuje prehľad o súčasných podmienkach v prostredí SR a poukazuje na hlavné problémové oblasti.