Rodinné podnikanie - výskum - Strážovská, Helena
Rodinné podnikanie ako predmet výskumu. Analýza pôsobenia rodinných podnikov a problémov spojených s rodinným podnikaním na Slovensku. Výskum sa uskutočníl v roku 2006 a vyhodnocovali sa stanoviská 120 respondentov.