Bezpečnosť informačných technológií - Valovič, Peter
Metodická príručka pre manažment IT technológií - ISO/IEC TR 13335. Základné pojmy z IT bezpečnosti. Bezpečnosť IT. Bezpečnostné funkcie. Bezpečnostné mechanizmy. Zásady výstavby bezpečnostnej politiky IT. Pokračovanie z čísla 21 časopisu MAF.