Zkušenosti s rozvojem průmyslových zón v Irsku - komercializace průmyslových zón - Starzyczná, Halina
Politika a prax Írskej rozvojovej agentúry (IDA) pri získavaní nových investorov do priemyselných zón v Írsku. Legislatíva, funkcie pravidlá a postupy IDA. Charakteristika procesu získavania investorov a kritériá pre prideľovanie investičných ponúk.