Odměňování jako magnet pro nejlepší zaměstnance - Čížek, Petr
Trendy v odmeňovaní zamestnancov v Českej republike. Finančné odmeňovanie a otázka zvýšených daňových odvodov. Odmeňovanie vo forme nepeňažných príjmov. Program voliteľných benefitov. Prezentácia a komunikácia zamestnaneckých výhod v organizácii.