Príprava marketingovej stratégie a marketingového plánu pre neziskové organizácie poskytujúce služby celoživotného vzdelávania - Urbančíková, Nataša
Charakteristiky marketingu neziskových organizácií. Otázky tvorby marketingového mixu v neziskových organizáciách. Tvorba marketingovej stratégie a marketingového plánu.