Osobitné úpravy sprostredkovania v právnom rámci finančného trhu - Šťastný, Slavomír
Prehľad o podmienkach na vykonávanie sprostredkovateľskej a poradenskej činnosti v oblasti poistenia, zaistenia, investičných služieb, doplnkového dôchodkového sporenia a starobného dôchodkového sporenia a ich porovnanie.